SPONSORING

Op deze pagina informatie over hoe u Rio Olofsen kunt sponsoren. Hierbij onze gegevens:

Stichting RioRacing
Kvk: 71105662
Rek: nr: NL69 RABO 0328 7756 57


Hoe werkt het

Een groep mensen heeft besloten de schouders eronder te zetten. Een professioneel P.R. team, een stichting en een technisch begeleidingsteam is gerealiseerd. Nu nog het budget. We willen daarvoor uw hulp inroepen en hebben niet alleen iets te vragen, ook te bieden.

Bedrijf

Uw bedrijfsnaam zal stevig verbonden worden aan de positieve uitstraling en mooie resultaten die verwacht worden. Dat geldt niet alleen voor de korte termijn. Wanneer dit talent daadwerkelijk doorbreekt op het wereldpodium, zullen de sponsoren van het eerste uur vooraan mogen staan. Progressie en weerstand in hogere klassen is een vereiste om Rio op een hoger plan te brengen. Helaas gaat dat in de racerij niet zonder budget en dat is nu net het enige waarover de sympahtieke familie van Rio niet beschikt.OPTIES OM TE SPONSOREN VOOR BEDRIJVEN
We hebben verschillende opties om RioRacing te sponsoren. Neem contact op voor de mogelijkheden.
HOOFDSPONSOR
Wilt u hoofdsponsor worden van RioRacing? Het team zal de naam van de hoofdsponsor dragen en de naam van de hoofdsponsor zal permanent aanwezig zijn op kleding van Rio en teamleden. Verder zal de naam van de hoofdsponsor genoemd worden in nieuwsbrieven, websites, Facebookpagina, etc.


SPONSOR
Als sponsor krijgt u een permanente plek op de kuip van de motor, op de helm en op de kleding van de teamleden. De naam van u als sponsor zal genoemd worden in nieuwsbrieven, websites, Facebookpagina, etc.


MATERIAALSPONSOR
Als materiaalsponsor sponsort u voor een x bedrag aan materialen. Uw naam zal een permanente plek krijgen op onze websites en bij de teamtent.

Wordt lid van de Club van Honderd

We hopen met een enthousiast verhaal bekenden, familieleden en andere gei╠łnteresseerden, lid te maken van een club van Honderd die per seizoen 100 euro doneren aan de stichting.

De leden krijgen een permanente plek in de nieuwsbrief en op de website en andere sociale media.

Neem contact op om lid te worden van onze Club van Honderd.